Dr Azizan Osman Penipu

Dr azizan penipu? betul ke? | waszap.com - most famous, Waszap rasa dh tak perlu waszap bagitahu panjang lebar siapa dia dr azizan osman ni.dia ni merupakan pengasas serta ketua pegawai eksekutif untuk richworks group of. Seminar dr azizan osman: personal coaching yang hilang ep 1, Panas di facebook saya mengenai pendedahan yang saya buat berkaitan seminar dr azizan osman yang dipuja ramai. Seminar marketing power dr. azizan osman - panduan, Khamis lepas saya berpeluang untuk menghadiri seminar marketing power yang dianjurkan oleh dr. azizan osman kat hotel shuen, ipoh. memang full seminar kat ipoh tu..

Apa saya belajar di imkk program dr azizan osman, Assalamualaikum, sebenarnya, saya tak berhasrat untuk bercerita panjang mengenai apa yang saya belajar di kelas dr azizan osman semasa program intensif mentor. Seminar dr azizan - tipu? | hidup orang biasa, Sebenarnya sya memang tak begitu tertarik dan percaya dengan seminar yang dianjurkan oleh dr azizan ini.. Aku bukan manusia hebat,tapi aku punya suara hati, Memang beliau amat dipercayai dan ditaksubi oleh sekalian makhluk seantero malaysia ni. tapi dia seorang penceramah motivasi, memang dia seorang yang baik dan mulia.

Eddy daud - just my thoughts, Please read also a thought provoking article from the nst by dr. chandra muzaffar on the protection of judicial independence: cherishing judiciary's independence. Mh370 dua berita yang menyusahkan hati tetapi, Berita pertama: shah alam - beberapa keluarga di china berjaya menghubungi ahli keluarga mereka yang berada di dalam pesawat mh370. menurut satu laporan. Apa yang tersirat: misteri kehilangan mh370: us navy dalang?, Anonymous said bah. kedua: disyaki mossad-cia-mi6-nato akan mensasarkan pakar bukan barat, terutamanya yg. islam dan dr. china dlm industri ini.