Dr Azizan Osman Penipu

Dr azizan osman didakwa penipu • mrm - berita terkini, Ada rungutan peserta mengenai janji palsu dr azizan osman tersebar setelah membayar lebih 4 ribu duit. sebenarnya mana ada melayu yg sudi kongsi kisah cara kaya?. Dr azizan penipu? betul ke? | waszap! - waszap! - we blog, Waszap rasa dh tak perlu waszap bagitahu panjang lebar siapa dia dr azizan osman ni.dia ni merupakan pengasas serta ketua pegawai eksekutif untuk richworks. Seminar dr azizan osman: personal coaching yang hilang ep 1, Panas di facebook saya mengenai pendedahan yang saya buat berkaitan seminar dr azizan osman yang dipuja ramai.

Respon dr azizan osman isu menipu dan scam | realiti insan, Respon dr azizan osman isu menipu dan scam sejak kebelakangan ini ramai yang menyoalkan berkenaan isu penipuan seorang pakar motivasi keusahawan dr azizan osman yang. Seminar marketing power dr. azizan osman - panduan, Khamis lepas saya berpeluang untuk menghadiri seminar marketing power yang dianjurkan oleh dr. azizan osman kat hotel shuen, ipoh. memang full seminar kat ipoh tu.. Program azizan osman - part1 - satu hati, satu rasa, Dr. azizan osman sekarang ini charge rm 35/seorang untuk menyertai program ini. dulu sewaktu aku dan seorang lagi kawanku deal dengannya, dia mintak rm 15k.

Seminar dr azizan - tipu? | hidup orang biasa, Sebenarnya sya memang tak begitu tertarik dan percaya dengan seminar yang dianjurkan oleh dr azizan ini.. Apa saya belajar di imkk program dr azizan osman, Assalamualaikum, sebenarnya, saya tak berhasrat untuk bercerita panjang mengenai apa yang saya belajar di kelas dr azizan osman semasa program intensif mentor. The a, b, cs of ann_adeline: dr. azizan & his rahsia, Well orkid kalau dah penipu tuh penipu jugak he never studied for his doctorate camner tetiba jadi doctor plak masuk bakul angkat sendiri.